Gran Turismo Geliştiricisi: 4K Yeterli, Hedefimiz 240 FPS

18.02.2020 12:40 Özgür Eroğlu

 
PlayStation'ın popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yaratıcılarından Kazunori Yamauchi, ilerleyen süreçteki hedefleri hakkında konuştu. Avustralya'da düzenlenen Gran Turismo Sport World Tour etkinliğinde konuşan Yamauchi, 4K'nın yeterli olduğunu söyledi.
 
Kazunori Yamauchi, 8K hakkında ne düşündüğünü söyledi ki 8K'nın yeni nesil konsolların bir özelliği olması bekleniyor. Yamauchi ise 4K'nın görüntü kalitesi açısından yeterli olduğunu hedeflerinin 120 FPS hatta 240 FPS olduğunu söyledi. 
 
Yamauchi'ye göre oyunun görsel kalitesini asıl etkileyecek olan şey FPS sayısı. Şu an için Gran Turismo'nun yeni oyunu ile ilgili resmi duyuru bulunmasa da PlayStation 5 çıktıktan sonra çıkması bekleniyor. PlayStation 5'in ise bu yılın sonlarında çıkması planlanıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 13 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 34 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler