Gran Turismo Sport için Dikkat Çeken Karar: Çevrimiçi Hizmetler Kapanıyor

29.09.2023 19:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Polyphony Digital'in üstlendiği yarış oyunu Gran Turismo Sport'un çevrimiçi hizmetleri kapanıyor. Bu kapsamda 31 Ocak 2024'te çevrimiçi servis desteği sona eriyor.
 
Oyun 2017 yılında çıkış yaptı
 
 
 
Gran Turismo Sport, 17 Ekim 2017'de Kuzey Amerika'da, 18 Ekim 2017'de Avrupa'da, 19 Ekim'de ise Japonya'da PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Oyun Ekim ayında altıncı yılını kutlayacak. Yeni yaşıyla beraber oyun için bir dizi değişikliğe gidiliyor ve çevrimiçi servislere son veriliyor. 
 
PlayStation 4'e özel çıkış yapan oyun için 1 Aralık 2023'ten itibaren PlayStation Store'dan satın alınabilen ve oyun içinde kullanılabilen eklenti öğelerinin satın alım desteği sonlandırılıyor. Bu sonlandırmanın gerçekleşmesinden sonra Topluluk, Açık Lobi ve Spor Modu gibi çevrimiçi hizmetler veya özel görünümler gibi çevrimiçi özellikler / öğeler kullanılamaz hale geliyor. Satın alınan eklentiler de dahil olmak üzere oyunun çevrimdışı kısımları oynanmaya devam edilebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler