Gran Turismo Sport Bu Sonbaharda Çıkacak

13.06.2017 03:51 Gazali Çetinkaya

 
 
 
   Gran Turismo Sport bu sonbaharda PS4 için çıkış yapacak, Sony Interactive Entertainment E3 2017 basın konferansı öncesi duyurdu.
 

   GERÇEK OTOMOBİLLER
 
Her araç muhteşem detaylarla dijital olarak yeniden tasarlandı. Farların iç yapısından koltukların dikimine kadar Polyphony Digital Inc. ekibi, orijinal tasarımcıların tutkusunu aynen koruyarak her aracı titizlikle işliyor.
 
Listede tüm sürüş meraklılarının ihtiyacını karşılayacak, hem yarış hem de üretim araçlarının dahil olduğu toplam 140 araç bulunuyor.
 
   ORİJİNAL OTOMOBİLLER 
 
Vision Gran Turismo, dünyanın otomobil üreticilerinin fantastik yol araçlarını tasarlamalarına ve bu araçların Gran Turismo 6'nın sanal dünyasında hayat bulmalarına olanak sağlamıştır. Bu proje Gran Turismo Sport'ta da devam edecek.

Yeni gelecek olan otomobillere ek olarak mevcut Vision Gran Turismo araçları (Bugatti, Peugeot ve Volkswagen gibi şirketlere ait) elden geçirilerek Gran Turismo Sport yarışlarında yer alabilecekler.
 
   PİSTLER 
 
Her zaman popüler olmuş Nürburgring Nordschleife’ye (Kuzey Çemberi) ek olarak Gran Turismo serisinde ilk defa yer alacak çeşitli yeni pistler Gran Turismo Sport'ta bulunacak. Bunlar arasında efsanevi “Tokyo Expressway” ve yarım millik oval pist “Northern Isle Speedway” de bulunuyor.

Gran Turismo Sport'ta sürücüleri Japon büyük şehirden Meksika Amerikan sınırına kadar 27 düzenle birlikte toplamda 19 pist bulunacak.
 
   SÜRÜŞ 
 
Geliştirilmiş kontroller sayesinde tıpkı gerçek bir otomobili kullanır gibi oyundaki aracı kontrol edebileceksiniz. İlk Gran Turismo'nun ilkelerini koruyarak yeni fizik motoru önemli ölçüde geliştirildi, hem yeni başlayanlara hem de ustalara uygun hâle getirildi.

Frene basmak ve bir virajı almak gibi temel yeteneklerden sürüş oyunlarına yeni olanlar için önemli olacak temel konulara kadar tüm bilgiler öğrenilebilir.
 
   SPOR MODU 
 
Dünyada bir numara olmak bir şeydir ama ülkenizi temsil etmenin baskısıyla bunu yapmak başka bir şeydir. Gereken yeteneklere sahip misiniz? Peki ya en sevdiğiniz marka için yarışmaya ne dersiniz? Başarılı sürüş yeteneklerinizden daha fazlasına ihtiyacınız olacağınız FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) tarafından resmî olarak sertifikalı iki şampiyonada kararlılığınızı sınayın.

İki serinin şampiyonları, yıllık FIA ödül töreninde gerçek hayattaki motor sporları şampiyonları ile birlikte tanıtılacak.
 
   MANZARALAR 
 
Dünyanın en harika manzaralarından bazıları eşliğinde en sevdiğiniz otomobillerinizle dünyayı gezin. Manzaralar, birçok modern oyunda bulunan geleneksel 'fotoğraf modu'nu geliştirerek oyuncunun tüm dünyadan gerçek dünya bölgelerinde en sevdiği oyun içi otomobillerin fotoğrafını çekmesine olanak sağlar.

Bir dizi kamera kontrolüne ve ileri işleme efektlerine sahip olan Manzaralar, oyunculara tamamen kendilerine özel otomobil fotoğrafçıları olma fırsatı sunar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler