Gran Turismo Sport için Kapalı Beta Duyuruldu

09.03.2017 20:28 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ile Polyphony Digital, Gran Turismo Sport için Kapalı Beta düzenleneceğini duyurdu. 
 
   Kapalı Beta'nın ilk etabı 17 Mart tarihinde başlayacak ve yalnızca seçili US PSN kimliklerine açık olacak. Bu sebeple, davet edildiğinizi görmek için PS4 kontrol panelindeki "Mesajlar" kısmını kontrol etmeyi unutmayın. (Bu ilk aşamadan sonra, beta Avrupalı oyunculara da açılacak.)
 
Gran Turismo Sport Beta Sign-Up US
Gran Turismo Sport Beta Sign-Up EU
 
   İlk aşamada, sunucular gün içerisinde belirli saatlerde kullanıcılara açık olacak. Bu zamanlar ise Kapalı Beta'nın başlamasına yakın sosyal medya hesapları üzerinden ve GT.com üzerinden paylaşılacak. 
 
   Beta esnasında araç ile pist seçimleri her gün değişecek ve oyuncular online olarak mücadele edebilecek. Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi Gran Turismo hayranlarının beta boyunca farklı yarış sınıflarını ve farklı pistleri test edebileceğinin sözünü verdi.
  
   Gran Turismo Sport 2017'de PS4 için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler