Gran Turismo Sport'un Betası İptal Edildi

20.05.2016 13:37 Gazali Çetinkaya

 
    Dün özel bir etkinlikte çıkış tarihi duyurulan Gran Turismo Sport için üzücü bir haber geldi. Normal şartlarda bu zamanlarda yapılması beklenen Gran Turismo Sport'un betası iptal edildi.
 
   VideoGamer'a konuşan oyunun yapımcısı Kazunori Yamauchi çok üzgün olduğunu belirterek betanın iptal olduğunu eğer betayı çıkarmaya zorlarsak oyunun çıkış tarihinin gecikeceğini açıkladı. 
 
   PlayStation 4 konsoluna özel olarak gelecek oyun 15 Kasım tarihinde Asya ve Kuzey Amerika için 16 Kasım'da Avrupa ve 18 Kasım tarihinde ise Birleşik Krallık için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler