Grand Theft Auto 5 için Oldukça Şık Bir Resmi Albüm Seti Duyuruldu

04.11.2014 11:23 Ömür Gencer


      Oyun dünyasının en önemli yapımlarından olan Grand Theft Auto 5, bildiğiniz gibi bu ay PlayStation 4 ve Xbox One çıkışını yapacak. Rockstar oyunun yeni nesil konsol ve PC çıkışına eşlik edecek resmi  müzik albümünü duyurdu.
 
    'The Music of Grand Theft Auto V' adını alacak bu albüm setinde A$AP Rocky, Tyler, The Creator, Twin Shadow, Wavves, Flying Lotus, Yeasayer ve daha fazlasından şarkılar yer alacak. Hem CD hem de "vinil plak" olarak piyasaya sürülecek bu albüm setinde 59 adet şarkı yer alacak. Albümün CD sürümünde üç adet CD, USB Drive, oyuna ait sanat çalışması ve poster yer alacak. Plak sürümünde ise altı adet vinil plak, bir adet renkli kitapçık ve baskı poster bulunacak.
 
      Oldukça şık duran bu albüm seti dünya genelinde sadece 5000 adet üretilecek. Bahsettiğimi bu set 9 Aralık'ta çıkışını yapacak. Grand Theft Auto 5; PS4 ve Xbox One için 18 Kasım'da PC içinse 27 Ocak'ta çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler