Grand Theft Auto, Az Kalsın İptal Ediliyormuş

16.09.2013 15:22 Samet Konuksal


    Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA V'in resmi çıkışına sadece saatler kaldı. Rockstar North, eski adıyla DMA Design'ın çok eski çalışanlarından birisi, serinin başlangıç dönemiyle ilgili ilginç bir bilgi paylaştı.
 
    The Guardian'a konuşan Gary Penn, 1997'de PC ile PS One'a çıkan Grand Theft Auto'nun yapım süreciyle ilgili konuştu. O dönemde yapımcı ekipte yer alan Penn, üst kesimlerle yazılımcılar arasında büyük anlaşmazlıkların yaşandığını söyledi. Penn'in belirttiklerine göre o dönemde GTA'nın tasarımcıları başka telden, yazılımcıları ise başka telden çalıyordu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Gary Penn'in belirttiklerine, o dönemde Rockstar'ın yöneticileri Grand Theft Auto'nun durumu hakkında her hafta bir toplantı düzenliyordu. Ve her hafta bu toplantılarda Grand Theft Auto'nun iptal edilme fikri ortaya atılıyordu. Ancak yapımcıların ısrarı sonrasında üstten bakış açısıyla oynanan açık dünya oyunu Grand Theft Auto, piyasaya çıktı. Devam oyunları ise oyun endüstrisinin rekorlarını kırdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 14 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler