Grand Theft Auto IV Önümüzdeki Ay Steam'e Geri Dönüyor

19.02.2020 12:45 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz ay Games for Windows Live desteği sebebiyle Steam'den kaldırılan Grand Theft Auto IV önümüzdeki ay geri dönüyor fakat bazı eksik özellikler ile birlikte.

Rockstar Games, 19 Mart itibarıyla Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City'nin Grand Theft Auto IV: Complete Edition olarak değiştirileceğini ve Steam ile Rockstar Games Launcher üzerinden satışa sunulacağını duyurdu.
 
Grand Theft Auto IV: Complete Edition Games for Windows Live, çok oyunculu mod ve liderlik sıralaması özelliklerini desteklemeyecek.

Ayrıca RamJam FM, Self-Actualization FM ve Vice City FM radyo istasyonları da bellirli bir süre desteklenmeyecek.
  
Halihazırda Grand Theft Auto IV veya Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City'ye sahip olan kullanıcılar bir güncelleme ile Grand Theft Auto IV: Complete Edition'a yükseltilecek. Grand Theft Auto IV için güncelleme boyutu 6 GB ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City için güncelleme boyutu 22 GB olacak. 
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/12210/Grand_Theft_Auto_IV

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler