Grand Theft Auto IV'ün Bazı Şarkıları Yakında Kaldırılacak

10.04.2018 22:20 Gazali Çetinkaya

 
   Grand Theft Auto IV bu ayın sonunda 10 yaşına girmiş olacak ve Rockstar Games lisans süresi dolan bazı şarkıları oyundan kaldıracak.

   Kotaku'nun haberine göre, 26 Nisan tarihinde 10 yıllık anlaşma sona erecek ve lisans süresi dolan bazı şarkılar oyundan kaldırılacak. Kotaku bir çok şarkının oyundan kaldırılacağını söylüyor, Rockstar Games ise kaldırılacak şarkıların isimlerini açıklamış değil.
 
   Ayrıca yine Kotaku'nun haberinde belirtildiği üzere, 26 Nisan'da PlayStation 3 kullanıcılarına şarkıların dijital versiyonlarını indirme seçeneği sunan bir sistem mesajı gönderilecek ve PlayStation 3 kullanıcıları bunu indirdikleri takdirde şarkıları dinlemeye devam edebilecekler. Bu seçeneğinin PC ya da Xbox 360 kullanıcılarına sunulup sunulmayacağı belli değil. 
 
   Bu durumun aynısı Grand Theft Auto: San Andreas'ta da yaşanmıştı. 2004'te çıkış yapan Grand Theft Auto: San Andreas'tan 17 adet şarkı 2014'te oyundan kaldırılmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 34 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler