Grand Theft Auto Online Rockstar Games'e Para Kazandırmaya Devam Ediyor

03.08.2017 06:41 Gazali Çetinkaya

 
   İlk çıkışından neredeyse 4 sene geçmesine rağmen Grand Theft Auto Online Rockstar Games'e para kazandırmaya devam ediyor.
 
   Rockstar Games ve 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive bugün 30 Haziran ile sona eren çeyrek için finansal raporlarını paylaştı ve bu raporlara göre, Grand Theft Auto Online çıkışından bu yana en iyi çeyreğini geçirerek firmanın bu oyundaki net geliri bir önceki yıla göre %72 oranında büyüme gösterdi. 
 
   Take-Two Interactive bu büyümenin sebebinin tüketicilerin tekrarlayan mikro ödemeleri olduğunu belirtti.
 
   Serinin en son oyunu Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ve onun ardından Nisan 2015'te PC sürümü gelmişti. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor. Grand Theft Auto V toplamda 80 milyon adetten fazla sattı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler