Grand Theft Auto: Online'ın Soygun Görevlerine Dair Video Yayınlandı + Yeni Bilgiler Geldi

16.12.2014 18:02 Tayfun Kumaş

 
    PlayStation 3 ve Xbox 360'dan beri beklenen Grand Theft Auto: Online'ın soygun görevlerine dair tanıtım videosu Rockstar Games tarafından yayınlandı.

    Dört kişiye kadar Co-op desteği ile gelecek olan soygun görevlerinde, yeni araçlar, yeni silahlar, yeni kıyafet ve kostümler oyuna eklenecek. Bunun yanı sıra yeni oynanış dinamikleri de GTA Online'ın Heist DLC'sinde olacak. DLC, 2015'in başlarında PC dahilinde tüm platformlar için çıkış yapacak.

    Soygun modu, GTA Online'da 12 Level'ı geçen dört oyuncu ile oynanabilecek. GTA Online'da da soyunları Lester ayarlayacak. Bu görevler 5 diziden oluşacak ve 20 soygun görevi içerecek.

    Heist DLC'nin ücretsiz olup olmayacağı henüz belli değil. İlk başta ücretsiz bir güncelleme ile geleceği söylenen DLC'nin, aradan geçen ertelenmelerin ardından bu konuyla ilgili son durumu bilinmiyor. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler