Grand Theft Auto Serisinin Toplam Satış Rakamları Güncellendi

07.11.2016 02:25 Gazali Çetinkaya

   Rockstar Games ve 2K Games'i bünyesinde barındıran Take-Two Interactive, geçtiğimiz hafta mali raporlarını paylaşmış ve Grand Theft Auto V'in PS4, Xbox One, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları olmak üzere toplamda 70 milyon dağıtım sayısına ulaştığını açıklamıştı. Bu raporla birlikte Grand Theft Auto serisinin toplam satış rakamları da güncellendi.
 
   1997 yılından beri birçok platformda boy göstermiş olan Grand Theft Auto serisi şu ana kadar 250 milyon adet satış yapmayı başarmış. 
 
   Grand Theft Auto serisinin 2014 yılının mayıs ayında paylaşılan raporda 184 milyon satışa ulaştığı açıklanmıştı. Ardından 2015 yılının ağustos ayında paylaşılan raporla da serinin 220 milyona ulaştığı bildirilmişti. Şimdi ise 250 milyona ulaşmayı başarmış bulunuyor.
 
   Rockstar Games, şu sıralar yeni duyurduğu oyunu Red Dead Redemption 2 üzerinde çalışıyor. Yeni bir Grand Theft Auto oyunu ne zaman gelir bilinmez. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 29 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 50 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler