"Grand Theft Auto V, 2015'e Ertelenmedi"

30.08.2014 19:47 Tunahan Başol


     Günlerdir süregelen Grand Theft Auto V'in ertelendiğiyle ilgili söylentiler silsilesi pek çok oyuncuyu korkuturken, Rockstar bu konuda resmi bir açıklamayla son noktayı koydu. NeoGAF forumlarından yayılan görsele bakılırsa, Rockstar destek ekibinden bir yetkili oyunun ertelenmediği resmen onayladı!
 
"Ben de PC sürümünü bekliyorum, ancak çıkış tarihi değişmedi. En yeni bilgiler için 'Grand Theft Auto V Release Date on PlayStation 4, Xbox One, and PC' lütfen destek konumuza bakın."
 
      Oyunun PC sürümünün ertelenemesiyle ilgili bir konuya verilen bu cevap, oyunun PS4 ve Xbox One için ertelenmediğini de onaylar nitelikte. Çünkü oyun PC için muhtemelen PS4 ve Xbox One ile aynı anda çıkış yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler