Grand Theft Auto V Çıkmadan Önce Çetenizi Kurun

22.03.2012 20:05 Samet Konuksal


     Oyunlarındaki online seçeneklerinde Rockstar Social Club isminde bir sisteme de yer veren Rockstar Games, Social Club'ın nimetlerinden yararlanmaya başlıyor. Rockstar Games, GTA V çetenizi kurmak için size önceden zaman tanıyacak.
 
     Bugün yapılan açıklamaya göre Max Payne 3'ün multiplayerında kurulan çeteler, Rockstar Social Club aracılığıyla otomatik olarak Grand Theft Auto V'in multiplayerına aktarılacak. Yani böylelikle GTA V'in çıkışında, arkadaşlarınızla birlikte savaşmaya ilk günden başlayabileceksiniz.
 
     Konuyla ilgili açıklama yapan Dan Houser, "Bundan sonra multiplayer kısmı, oyunlarımızda daha da önemli yer tutacak." şeklinde konuştu. Bakalım Rockstar, RSC ile ilgili başka özellikler de getirecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler