Grand Theft Auto V PlayStation 4'te Ön Yüklemeye Açıldı

16.11.2014 22:58 Tayfun Kumaş

 
    Bu hafta içerisinde Grand Theft Auto V'in Xbox One sürümü ön yüklemeye açılmıştı. Oyunun yeni nesil çıkışına iki gün kala PlayStation 4 sürümü de ön yüklemeye açıldı.

    Grand Theft Auto V'in PlayStation 4 sürümü şu an 44.87 GB olarak ön yüklemede ve oyunun ilk gün güncellemesi ise 1.14 GB boyutunda. Oyunu PSN'de ön sipariş ile satın alanlar şu an ön yüklemeye başlayabilirler.
 
   Halen ön sipariş vermeyenler varsa şu an oyunu ön sipariş ile satın alabilir ve ön yüklemeye başlayabilirler. Ayrıca GTA Online için ön sipariş hediyesi olan 1,000,000$'lık oyun içi paranın da sahibi olabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 3 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 4 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 5 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler