Grand Theft Auto V'e Single Player DLC Gelmeyecek

24.10.2017 03:44 Gazali Çetinkaya

 
   Rockstar Games, Aralık 2013'te yaptığı açıklamada Grand Theft Auto V hikayesine geri dönmeye hazır olanlar için Michael, Franklin ve Trevor'ın Güney San Andreas'taki maceralarını devam ettirecek önemli planlarının olduğunu belirterek Grand Theft Auto V'e tek oyuncu indirilebilir içeriği gelebileceğinin sinyalini vermişti.

   Bu açıklamanın üzerinden neredeyse dört yıl geçti ve Rockstar Games tasarım yönetmeni Imran Sarwar tek oyuncu indirilebilir içeriğinin gelmeyeceğini, Grand Theft Auto V için sadece GTA Online güncellemelerinin çıkacağını doğruladı.
 
   Game Informer'a konuşan Imran Sarwar şu şekilde açıkladı: "Şirket olarak tek oyuncuyu her şeyden çok seviyoruz ve hikaye anlatımı ve oyunun dünyasına dalma duygusu konusunda çok oyunculu oyunlar tek oyunculu oyunlara rakip değildir. Grand Theft Auto V'teki tek oyuncu modu kesinlikle büyük ve eksiksizdi. Birin içinde üç oyun vardı. Yeni nesil sürümler düzgün olması için bir yıl aldı, online bileşen çok fazla potansiyele sahipti ancak bu potansiyelin çok fazla kaynağı emdiğini fark ettik ve sonra diğer oyunlar — özellikle Red Dead Redemption 2. Bu üç faktörün kombinasyonu ile bu oyun için tek oyuncu genişlemelerinin olası ya da gerekli olduğunu düşünmedik ancak gelecekteki projelerimizde yapabiliriz. Rockstar'da, her zaman bant genişliği sorunlarımız olacak çünkü mükemmeliyetçiyiz ve büyük komplike oyunlar yapmak zaman ve kaynak gerektiriyor. Her şey her zaman mümkün değildir ancak tek oyunculu açık dünya oyunlarını halen her şeyden daha çok seviyoruz."
 
   Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ve onun ardından Nisan 2015'te PC sürümü çıktı. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler