Grand Theft Auto V'ten Yığınla Ekran Görüntüsü!

08.11.2012 23:59 Tunahan Başol


     Grand Theft Auto V hakkındaki bilgilerin, bugün yayımlanan Game Informer dergisiyle beraber ortaya çıkması sonucu, yeni ekran görüntüleri de yayımlandı.
 
     Aylarca süren bekleyişimizin ardında ulaştığımız bu ekran görüntülerinde, bir çok detay bizleri bekliyor. Bisikletten motora, jetlerden helikoptere kadar oyunda bulunacak çoğu aracın gösterildiği bu ekran görüntülerinde, bugün itibariyle ortaya çıkan karakterlerimizi de görüyoruz. Hatta bazı ekran görüntülerinde bu karakterlerin üçünü de yan yana görmek mümkün. Ayrıca bu görsellerde oyunun önemli görevleri olduğunu düşündüğümüz anlar ve şehiden manzaralar da gösterilmiş.
 
     Yayımlanan bu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. GTA V'in ikinci videosu 14 Kasım'da yayımlanacağını hatırlatalım!

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 83 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler