Grandia Haziran Ayı Sonunda Avrupa PSN'de Olacak

04.06.2010 12:21 Alkan Adakaner


 
     Playstation'da RPG denilince tabi ki ilk olarak aklımıza Final Fantasy serisi gelse de Game Arts tarafından ilk olarak 1997 yılında Sega Saturn için geliştirilen daha sonra ise 1999 yılında Playstation'a uyarlanan Grandia da unutulmaz RPG oyunları arasında bulunuyor.
 
     22 Nisan 2009'da Japonya PSN'deki yerini alan bu önemli RPG, 25 Şubat 2010'da da Amerika PSN'de yayınlanmıştı. Şimdi sıra Avrupa'daki PSN kullanıcılarına geldi.
 
    SCEE PlayStation Store müdürü Mike Kebby'nin açıklamasına göre Haziran ayı sonunda Grandia'yı Avrupa Playstation Store'da görebiliriz. Bunun anlamı en geç Temmuz ayında Grandia Avrupa PSN'de olacak demektir.

     Yeni nesilde RPG azlığından şikayet edenlerdenseniz ve bu klasiği hala oynamadıysanız bu kaliteli J-rpg oyunu tam size göre.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler