Grandia, PSOne Klasikleri Kapsamında Geliyor

24.02.2010 16:07 Ersin Kılıç

 
     JRPG oyunları arasında oldukça fazla hayran kitlesine sahip olan Grandia'nın PSOne'a çıkan ilk oyunu klasikler kapsamında PS3 için geliyor.
 
     9.99$'dan Kuzey Amerika PSN hesaplı kullanıcılar için yayınlanacak olan Grandia'nın Avrupa veya diğer bölgelere çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belli değil.
 
     Takahiro Nishi'nin mükemmel çizimleri ile hayat bulan Grandia'nın tam çıkış tarihi ise açıklanmadı. Final Fantasy'nin eski oyunlarındaki başarı bakalım Grandia için de tekrarlanacak mı? Oyunun geçtiğimiz yıl Japon PSN'de yayınlandığını da belirtelim.
 
     Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 8 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 31 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Saat önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler