Gravity Daze için Muhtemel Demo Gelebilir

Haydi! Üç boyutlu uzayda, yer çekimine meydan okuyoruz.
16.12.2011 08:25 Ersin Çakı


     Gravity Daze, PS Vita için ilk duyuruldugunda çıkış oyunları arasında yer alıyordu. Ancak, daha sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkış tarihi 9 Şubat 2012'ye ertelenmişti. Fakat, yine de bu tarihe kadar beklemek istemeyenler için, şimdi büyük bir şans var. Oyunun parakende kutusunu gösteren bir resimde, üzerinde 27 Aralık 2011 tarihinde bir demo sürümünün yayınlanacağından bahseden bir yazı yeralmakta.
 
     Demo hakkında fazla bilgi yok ancak oyunun hikayesi kısaca şöyle; Mistik Hekseville şehrinde yer çekimine meydan okuyarak PlayStation Vita sisteminin benzersiz kontrol yöntemlerini kullandığımız oyunda, üç boyutlu uzayın güçlerini manipule etmeye çalışacağız. Japon ve Avrupa animasyonlarını temel alan modellemelere sahip orijinal grafik tarzının tadına Gravity Daze oyununda ulaşmak mümkün.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler