Gravity Rush Dijital Satışları Popüler Görünüyor

21.06.2012 15:29 Levent Polater

 
    Dün oynuYORUM konseptinde video incelemesini yayınladığımız Gravity Rush'ın dijital satışları oldukça iyi gidiyor. Amerika'da çıktığı günden bu yana ilk 8 günde Gravity Rush, Playstation Vita için en çok indirilen ikinci oyun konumuna yerleşti bile. Şu anda oyunun Playstation Store listelemesine göz atıldığında 5,009 kişinin yapımı oyladığı görülüyor. Oylama konusunda Vita için en fazla oyu alan yapım ise 5,014 ile şu anda Zipper Interactive imzalı Unit 13.
 
    Oylama konusunda en popüler üçüncü yapım ise Naughty Dog'unUncharted: Golden Abyss'i. Avrupa için çıkışını 13 Şubat'ta gerçekleştiren Gravity Rush'ın Batı için net satış rakamlarını ancak Sony'nin kendisinden öğrenebiliyoruz. Fakat dijital satışlarda oylamalar ile yapımların popülerliği göz önüne alındığında yer çekimine meydan okuyan Gravity Rush'ın iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.
 
    Bu arada yapımın video incelemesini henüz izlemediyseniz aşağıda bulabilirsiniz:
 
(Güncelleme: Arkadaşlar, haberin kaynağındaki yanlış aktarma sebebiyle ufak bir yanlış anlaşılma meydana gelmiştir, düzeltildi, uyarılarınız için teşekkürler)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 10 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 25 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler