Gravity Rush Neden Avrupa'da Dijital Satılacak?

27.12.2011 04:47 Levent Polater

 
    Geçen hafta Playstation Vita oyunlarından Gravity Rush'ın Avrupa'da kutulu olarak satışa çıkmayacağını öğrendik, yalnızca dijital olarak Avrupa'da yayınlanacak olan oyunun bu durumuna Sony tarafından açıklık getirildi.
 
    Japonya'da hem dijital hem de kutulu olarak satışa çıkacak olan Gravity Rush'ın Avrupa'daki bu durumuna Twitter'dan Sony başkanı Shuhei Yoshida cevap verdi. Yoshida, Gravity Rush'ın Japonya'da kutulu olarak da satılmasını uygun gördüklerini ancak Avrupa için kararı Sony Computer Entertainment Avrupa'nın verdiğini söyledi.

    Görünüşe göre Sony başkanı bile Avrupa şubesinde alınan kararlara karışmıyor. Bu yüzden Gravity Rush'ın Avrupa'da ileride kutulu olarak satılıp satılmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler