Gravity Rush The Animation: Overture Yayınlandı (Türkçe)

27.12.2016 00:01 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Japan Asia, PlayStation YouTube kanalları üzerinden Gravity Rush The Animation: Overture adlı Gravity Rush animesini yayınladı. 
 
   Rebuild of Evangelion ile tanınan Studio Khara tarafından yapılan animede orijinal Gravity Rush ile Gravity Rush 2 arasındaki boşluk doldurulmaya çalışılıyor. 
 
   Gravity Rush 2; 18 Ocak tarihinde Avrupa, 19 Ocak tarihinde Japonya, 20 Ocak tarihinde ise Amerika ile Birleşik Krallık üzerinde çıkış yapacak. Oyunun çıkacağı platform ise PlayStation 4. Oyunun demosu ise tüm PSN'ler üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   İkinci oyundan önce ilk Gravity Rush'ı denemek isteyenler ise PS Vita üzerinden veya PlayStation 4'te remastered olarak oyuna erişebilir.
 
   Animeye aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 20 dakika civarında olan animeyi altyazıyı aktif ederek Türkçe olarak da izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush 2 Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler