Greenberg Xbox Scorpio Hakkında: "Canavar için Hazır Mısınız?!”

03.01.2017 10:10 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2016 sunumu esnasında ilk kez resmi olarak tanıtılan Xbox Scorpio, bu yılın sonlarında çıkış yapacak ve Microsoft şimdiden oyuncuları heyecanlandırmaya çalışıyor.
 
   Xbox'ın pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg, twitter üzerinden 2017 yılının Xbox Scorpio'nun yılı olacağını belirtiyor ve canavar diye tabir ettiği konsolun çıkışına hazır mısınız sorusunu soruyor. "It is 2017, the year of PROJECT SCORPIO, are you ready for the beast!?"
 
   Dünya en güçlü konsolu olma iddiasıyla gelecek Xbox Scorpio'nun 6 teraflops gücünde olacağı ve özellikle birinci parti oyunlarda doğal 4K desteği vereceği dışında çok fazla resmi bir bilgi bulunmuyor. Eğer bir sızıntı olmazsa da muhtemelen E3 2017'ye kadar öğrenemeyeceğiz.  
 
   Xbox Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak ancak net tarih yok. Aynı şekilde fiyat için de bir bilgi yok. E3 tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 187 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler