Greenberg'den Milo&Kate Konusunda Geri Adım

30.06.2010 13:03 Alkan Adakaner


 
     Lionhead'in Milo&Kate'in geliştirilmesine devam edildiği yönündeki açıklamalarına karşın Xbox patronu Aaron Greenberg bu oyunun sadece bir teknoloji demosundan ibaret olduğu yönündeki açıklamaları gelmişti.
 
    Bunun üzerine Lionhead Studios'tan Sam Van Tilburgh bir fotoğraf yayınlayarak bu durumu yalanmıştı. Anlaşılan Greenberg geliştirici stüdyolarını yakından takip etmediğinden bir hata yapmış.
 
     Kotaku'ya konuşan Greenberg aynen şu sözleri söyledi: " Project Milo kesinlikle Lionhead Studios'ta geliştirilmeye devam ediyor. Bu sadece tatil döneminde piyasaya sürmeyi planladığımız bir oyun değil. Lionhead'deki ekip her zaman yeniliğin merkezlerinden birisi olmuştur ve böyle olmaya devam edecektir."
 
     Anlaşılan Lionhead Studios, Aaron Greenberg'e gerekli yanıtı vermiş ve sözlerini bir şekilde geri almasını sağlamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Milo & Kate Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler