Grim Dawn'ın Satışları 7 Milyona Ulaştı

01.03.2022 12:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Crate Entertainment, aksiyon RPG oyunu Grim Dawn'ın 2013'te piyasaya sürülmesinden bu yana yedi milyondan fazla sattığını duyurdu.
 
Crate Entertainment, Twitter üzerinden yayınlandığı gönderide şunları belirtti: "6 yıl önce Grim Dawn, tüm zamanların en yüksek puanlı ARPG'lerinden biri olmak için erken erişimden ayrıldı. Oyunculara sunduğumuz bu yapım 7 milyon satışı aştı. Bu uzun yolculukta bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ederiz." 
 
Grim Dawn, ilk olarak 2013'te erken erişim olarak yayınlandı. Ardından 25 Şubat 2016'da tam sürüm olarak PC'ye çıkış yaptı. 3 Aralık 2021'de ise Xbox One konsollarına geldi. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/219990/Grim_Dawn/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grim Dawn Platformlar: PC Geliştirici: Crate Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler