Guardians of Middle Earth'ün Ekran Görüntüleri

Bakalım bu oyun yapısı konsollarda da popüler olabilecek mi? Oynanış yeterince iyi hazırlandıysa neden olmasın?
11.06.2012 13:06 Gökhan Yılmaz

 
     Lisanslı bir Lord of the Rings oyunu olan Guardians of Middle Earth'de Tolkien'in bu evren için yarattığı popüler karakterlerden birini seçerek klasik MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) diyebileceğimiz bir savaş alanına atlıyorsunuz. Dota 2 veya League of Legends'de olduğu gibi yapay zeka tarafından kontrol edilen karakterlere Hero'larınız ile eşlik ederek rakibin üssünü yok etmeye çalışıyorsunuz.
 
     MOBA, aksiyon ağırlıklı bir RTS türü olduğu için karakterleri hızlıca seçmek büyük önem arz ediyor ve bu nedenle bu tip oyunlar konsollar için geliştirilmiyor. Yapımcı Monilith de bunun farkında ve oyunu buna göre geliştirdiklerini söylüyor. Diyelim ki menziliniz içerisinde bir düşmanınız var, o yöne doğru yaptığınız saldırı onu etkiliyor. Neredeyse PC'deki MOBA oyunları kadar kompleks bir yapı oluşturduklarını söylüyorlar.
 
     Oynanışla ilgili daha fazla ayrıntı için yapımcılardan oynanış videoları bekliyoruz. Şimdilik yayınlanan ekran görüntüleriyle oyunun nasıl bir yapıda görsellik sunacağına bakabiliriz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guardians of Middle Earth Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler