Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Çıkış Videosu + İlk İnceleme Puanları

18.04.2017 08:34 Gazali Çetinkaya

 
   Telltale Games'in yeni oyunu Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series'in ilk bölümü “Tangled Up in Blue” bugün (18 Nisan 2017) çıkış yapıyor ve Telltale Games oyunun çıkış videosunu paylaştı.
 
    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android cihazlar için çıkış yapıyor.

Marvel’s Galaksinin Koruyucuları: The Telltale Series, Star-Lord, Gamora, Drax, Roket Rakun ve Groot adlarıyla bilinen suçlu ayaktakımı ve evrenin bu en alışılmadık kahramanlarının yepyeni bir hikayesini sunuyor. Destansı bir savaşın şafağında, Guardians, korkunç bir gücün varlığını keşfeder. Guardians'ın üyelerinden her birinin bu gücü istemek için nedeni vardır.
 
Dünya'dan Milano'ya, Milano'dan Knowhere'e ve ötesine, muhteşem bir müziğin ritmine uyarak devam eden bu beş bölümlük seri, sizi eşsiz ve ödül kazanan Telltale tarzında anlatılan, karar ve hareketlerinizin deneyimlediğiniz hikayenin gidişatını yönlendireceği orijinal bir Guardians macerasında, Star-Lord'un roketle çalışan botlarının içine koyar.

   “Tangled Up in Blue” İlk İnceleme Puanları
 
   7 İnceleme - Metascore 76
 
GameSpew 90
IGN 85
TheSixthAxis 80
GameSpot 70
God is Geek 70
CGMagazine 60
The Digital Fix 60 
 
   Çıkış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler