Güçlü Bir Söylentiye Göre Konami, İki Farklı Silent Hill Oyunu Geliştiriyor

27.01.2020 01:22 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun dünyasının en önemli serilerinden olan Silent Hill ile ilgili yeni bir söylenti çıktı. Söylentiler daha öncesinde Capcom'a dair bilgileri açıklanmadan sızdıran Aesthetic Gamer adlı kullanıcı tarafından açıklandı.
 
Bilgiye göre Konami birkaç yıl önce bazı geliştiricilere ulaşmış ve Silent Hill için fikirlerini sunmuş. Bilgiye göre Konami, iki farklı oyun düşünmüş bunlardan birisi Silent Hill serisini daha hafif bir şekilde tekrar canlandırmak istedikleri bir oyun, diğeri ise Until Dawn veya Telltale Games oyunları gibi bölüm bölüm yayınlanan bir oyun.
 
Bu bilgiyi aktaran Aesthetic Gamer, konu hakkında daha fazla bir şey bilmediğini söylüyor ancak Konami'nin iletişime geçtiği geliştiricilere, bu projeler için gerekli bütçeyi verdiğini ve doğru geliştiricileri bulduğunu düşünüyor. Elbette Aesthetic Gamer'ın kendisi de bu bilginin sadece bir tahminden ibaret olduğunu söylüyor. 
 
Bu bilgilerin resmi olarak onaylanmadığını hatırlatalım. Ancak geçtiğimiz haftalarda Silent Hill serisinin sanat yönetmeninin yeni bir oyun üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. O haberin detaylarını buradan okuyabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler