Guerilla Games 3 Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Killzone 3 istenilen satış rakamlarına ulaşamasa da genel olarak beğenilmişti
08.03.2012 10:55 Alkan Adakaner


      Killzone serisi ile adından söz ettiren Guerilla Games'ten sanat yönetmeni Jan-Bart van Beek'in Game Developers Conferance'taki açıklamalarına göre stüdyo şu an 3 yeni oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
 
     Guerilla Games'in şu an Playstation Vita için Sony'ye bağlı "Studio Cambridge" ile bir Killzone geliştirdiği zaten biliniyordu. Ayrıca Playstation 3 için de yeni bir Killzone çalışması varmış. Belki bu oyun Killzone 4 olmayabilir, ama Killzone 3'ün izinden giden bir yapım olma ihtimali yüksek. Zaten PS3'teki bu projenin başında Killzone 3'ün yapımcı koltuğunda oturan Steven ter Heide varmış.
 
      Stüdyonun bunların dışında yeni bir IP (yepyeni bir oyun) üzerinde çalışmaları da sürüyormuş. Bu oyunun daha önce adı geçen Dark Science adlı yapımla herhangi bir ilgisinin olmadığı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler