Guerilla PSP için Tekrar Oyun Geliştirebilir

Killzone 3'ün tamamen Türkçe olması ülkemizdeki oyuncularda büyük heyecan yarattı
23.02.2011 14:04 Alkan Adakaner


      Şu sıralar Killzone 3 ile adından söz ettiren Guerilla Games, gelecekteki planları hakkında Gamasutra'ya bazı açıklamalarda bulundu. Geliştirici firma yetkililerinden Steven ter Heide'nin açıklamasına göre ileride PSP için de (PSP 2 de olabilir) oyun geliştirebilirlermiş.

     Çeşitli seçenekleri gözden geçirdiklerini, ama şu an odaklandıkları konsolun Playstation 3 olduğunu söyleyen yetkili sözlerine şöyle devam etti:

      "Bu platform üzerinde (PS3) deneyimlerimizi, araçlarımızı ve oyun motorumuzu geliştirdik. Fakat yapmayı istediğimiz bir şeyler olabilir mi diye gözümüz daima bütün Sony konsollarında. Bu bütün yeni cihazlara erkenden ulaşmak için birinci parti stüdyo olmanın faydalarından birisi."
 
     Guerilla Games, 2006 yılında Killzone'un yan oyunu olan Liberation'u geliştirmişti. Şu an PSP 2 için hazırlanan Killzone'un yan oyunu ise Studio Cambridge tarafından geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler