Guild Wars 2: Heart of Thorns Resmi Olarak Duyuruldu

24.01.2015 19:36 Samet Konuksal


    Bütün piyasayı ve türün alışkanlıklarını bir kenara bırakarak kendi manifestosuyla yola çıkan ArenaNet, 2012 yılında Guild Wars 2'yi piyasaya sunmuştu. Alışkın olduğumuz MMO-RPG oyunlarından farklı bir yapıda olan oyunun ilk eklenti paketi yıllar sonra resmileşti.
 
    Firmanın duyurduğu eklenti paketi Heart of Thorns da alışkın olduğumuz MMO-RPG ek paketlerinin yapısında değil. Ki zaten konferans sırasında ArenaNet'in patronu Mike O'Brien da, "Sadece yeni zırh setleri duyurup, yeni level sınırını belirleyip bütün emeklerinizi hiçe sayarak sizi buradan yollamamızı istemezdiniz değil mi?" diyerek rakiplerine göndermede bulundu.
 
    Guild Wars 2'nin ilk ek paketi Heart of Thorns, PvE kısmından daha çok PvP içerikleriyle öne çıkıyor. Eklentinin ilk özelliği Mastery sistemi, 80. seviyeden sonra karşımıza çıkıyor. Bu özellikle beraber karakterlerimiz 80. seviyeden sonra da yeni şeyler öğrenebilecek. Bunların arasında en dikkat çekeni havada süzülme yeteneği olsa gerek. Bunun haricinde Mastery sistemi sayesinde yeni Legendary eşyaları elde etmek de mümkün olacak.
 
    Maguuma Jungle adında yepyeni bir oynanabilir bölgeye oyunculara sunacak olan Heart of Thorns, yeni grup içerikleri, yeni etkinlikler, yeni bosslar ve senaryo bölümlerine sahip olacak. Ancak bu tip PvE içeriklerinin haricinde oyuna Stronghold adında yeni bir PvP modu, Borderland adında da yeni bir WvW haritası eklenecek.
 
    Özellikle Espor mücadelelerine yönelik atılmış bir adım olan Stronghold'da kaynak toplayarak yeni askerler alabilecek, sonucunda ise karşı takımın Guild Lord'unu öldürmek için uğraşacağız. Borderland'de ise World vs. World yapısı daha çok RTS elementleri içeriyor olacak.
 
    Bunların haricinde Guild Wars 2'nin ek paketiyle beraber mevcut sınıflara yeni özelleştirmeler gelecek. Yeni yetenekler ve yeni silahların haricinde oynanabilir yepyeni bir sınıf da oyunculara sunulacak. Guild Wars 2'nin Revenant sınıfı ağır zırh kullanan bir sınıf olacak. Zaten Revenant, kendini aşağıdaki videodan da gösteriyor. 
 
Henüz çıkış tarihi ve fiyatlandırması belli olmayan eklentinin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2: Heart of Thorns Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 14 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler