Guild Wars 2 Çıkışından 3 Yıl Sonra İlk Raid'ine Kavuşuyor

11.11.2015 08:14 Tunahan Başol


     Orijinal oyunun çıkışının üzerinden neredeyse 3 yıl geçmiş durumdayken, Guild Wars 2'nin ilk raid'i gelecek hafta oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce de duyurulduğu üzere henüz çıkmış olan Heart of Thorns genişleme paketi sahiplerinin ücretsiz olarak erişebilecekleri raid 17 Kasım'da kapılarını açacak.
 
     "Heart of Thorns'daki raid'ler oyuncuların daha önceki deneyimlerinden tamamen farklı olacak." açıklamasıyla karşımıza çıkan ArenaNet, "destansı karşılaşmalar ve cömert ödülleri sunmak için hazırladığımız 10 oyunculu mücadeleleri ve bu raid'lerde tamamen değişen oynanışı" buna örnek olarak gösteriyor.

     Raid'deki bölüm sonu canavarlarını öldüren tüm oyunculara özellikleri yükseltilmiş zırh ve silahlar verilecek. Bunların yanında farklı eşyalar da ödül olarak oyunculara sunulacak. Tüm raid'leri başarılı bir şekilde bitirdiğinizde ise görenlerin imreneceği efsanevi bir zırh seti sizlerin olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2: Heart of Thorns Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler