Guild Wars 2'nin Guild Hall Sistemi E3'te Tanıtıldı

17.06.2015 05:31 Samet Konuksal


    Guild Wars'ın adı aslında Guild savaşlarına dayansa da, ikinci oyunun çıkışında nedense GvG özelliğini görememiştik. Guild Wars 2: Heart of Thorns ile beraber oyuna eklenecek olan Guild Hall sistemi, E3'te tanıtıldı.
 
    Belirtilenlere göre bu sistemle beraber her Guild kendine özel bir mekana sahip olacak. Guild üyeleri bu mekanı istedikleri gibi tasarlayabilecekler. Guildler mekanlarına diğer Guildleri savaş için davet edebilecekler. İşte bu noktada tuzaklar ve daha ayrıntılı savunma mekanizmaları devreye giriyor.
 
    Sadece Guild savaşlarını değil, yeni Guild görevlerini de getireceği belirtilen Guild Wars: Heart of Thorns'un E3 videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2: Heart of Thorns Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler