Guilty Gear 20th Anniversary Pack 16 Mayıs'ta Switch için Çıkacak

21.02.2019 19:11 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Arc System Works, Guilty Gear 20th Anniversary Pack'in 16 Mayıs'ta Avrupa, Japonya ve Asya'da Switch için çıkacağını duyurdu.

Guilty Gear 20th Anniversary Pack; Guilty Gear ve Guilty Gear XX Accent Core Plus R oyunlarını içerecek. Her bir oyunun dijital versiyonları tek olarak da satışa sunulacak ve ayrıca orijinal Guilty Gear oyunu PlayStation 4 ve PC'ye de gelecek.

İki oyunun da tanıtım yazısı:
 

Guilty Gear
 
1998 yılında, bir oyun kendi türünde dev dalgalar yarattı: Bu oyun orijinal PlayStation için çıkan Guilty Gear. Konsolun sınırlarını zorlayan muhteşem özel hareketler, hardrock soundtrack, yenilikçi mekanikler, eşsiz karakterler ve epik anime hikayesi bugünün dövüş oyunu hayranlarını aynı derecede büyüleyecek, tıpkı 20 yıl önce yaptığı gibi.
 
Guilty Gear XX Accent Core Plus R
 
Önceki oyun Guilty Gear XX ?core Core’u temel alan oyunda oyuncular yalnızca saldırı tuşuna basarak Gatling Combo yapabiliyor veya rakiplerini Dust saldırısıyla havaya fırlatabiliyor veya Roman Cancel ile karakterin o anki hareketini durdurup komboya farklı şekillerde devam edebiliyor. Guilty Gear XX Accent Core Plus R, bir taraftan Guilty Gear’ı Guilty Gear yapan her şeye sahipken bir taraftan da en optimum dengeyi sunuyor. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler