Guitar Hero: Red Hot Chili Pappers mı Geliyor?

01.05.2010 14:25 Ersin Kılıç


 
     Farklı tarzları ve müzikleri ile en sevilen gruplardan birisi olan Red Hot Chili Pappers'a özel Guitar Hero oyunu mu gelecek?
 
     1983 yılında kurulan ve şu anda Michael Balzary, Anthony Kiedis, Chad Smith ve John Frusciante isimlerinden oluşan Red Hot Chili Pappers'a özel bir Guitar Hero oyunu geleceğine dair dedikodular dolaşıyor. Henüz bir doğrulama gelmesede Kotaku'da yer alan habera göre dedikodular oyunun gelebileceğini doğrular nitelikte.

     En iyi ritim oyunlarının başında gelen Guitar Hero serisi ana oyunları dışında Metallica, Van Halen ve Aerosmith tarzı oyunları ile de büyük bir ilgi toplamıştı. Dedikodularda gerçeklik payı var ise, muhtemelen oyun E3'te ortaya çıkacaktır. Şahsen en sevdiğim müzik gruplarından (John Frusciante'yi ayrı bir severim :) ) biri olan Red Hot'a özel bir oyun, benim gibi sevenlerini mutlu edecektir.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Aspyr Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 28 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler