HALO: ODST Hala İyi Satıyor

Halo serisi her oyunuyla mükemmelliğini kanıtlıyor. ODST, Master Chief olmadan bile kusursuz bir atmosfer sunuyor.
14.11.2009 15:48 Alkan Adakaner

Her ne kadar senaryo modu kısa olsa da çoklu oyuncu moduyla da ilgi çeken Halo: ODST çıktığı 22 Eylül'den bu yana 3 Milyon satma başarısını gösterdi.
 
 
Halo serisinin yaratıcısı Bungei Software'in Halo: Reach öncesinde biraz da oyuncuları çok bekletmemek için yapımına başladığını düşündüğümüz oyun, eski grafik motorunu kullansa da oldukça beğenilmişti.
 
 
Çıktığı ilk ay 1.5 milyon satan Halo: ODST,  sadece 12 günde 3 milyon satış rakamına ulaşan Halo 3'ün performansından uzak olsa da bu oyunun geliştirilmiş bir ek paket niteliğinde olduğunu da biliyoruz.
 
 
NPD'ye göre Halo: Odst Ekim ayından 271,000 adet satarak 6. sırada yer aldı ve 2. ayında da satış başarısına devam etti.
 
Sitemizde yer alan Halo: ODST incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 : ODST Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler