HBO Max Erişime Açıldı, Yeni Bir Looney Tunes Bölümü Daha Ücretsiz Yayınlandı

28.05.2020 14:19 Özgür Eroğlu

 
WarnerMedia'nın Netflix tarzı abonelik servisi dün itibarıyla erişime açıldı. Açılışı ile birlikte oldukça fazla içerik de platforma eklendi. Bunlardan biri de Looney Tunes çizgi filmleri. 
 
Ancak ne yazık ki HBO Max ülkemizde erişime açılmadı. Ne zaman erişime açılacağı da ne yazık ki belli değil. Yine de WB Kids YouTube kanalında Lonney Tunes çizgi filmlerinden iki bölümü ücretsiz olarak yayınlandı. Geçtiğimiz gün yayınlananı sizlerle paylaşmıştık. Diğer bölümü de aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Looney Tunes çizgi filmleri dışında HBO Max'e özel olacak birçok içerik daha bulunuyor. Özellikle Justice League Snyder Cut, HBO Max'te yayınlanacak. Aynı şekilde DC'nin dizileri de ve Dune: The Sisterhood da HBO Max üzerinden yayınlanacak. Hem Disney+'ın hem de HBO Max'in yakın zamanda ülkemizde erişime açılmasını umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler