HEAT'ın Oyununu Yapmak İsteyen?

1995 yılında gösterime giren Heat filmi, ülkemizde Büyük Hesaplaşma adı ile yayınlanmıştı.
03.08.2009 11:57 Ersin Kılıç

1995 yılında gösterime giren, Al Pachino, Robert De Niro ve Val Kilmer gibi yıldızların oynadığı Heat filminin isim hakları Gearbox'ta bulunuyordu. Gearbox bugün yaptığı açıklama ile filmin haklarını bıraktıklarını açıkladı.
 
Michael Mann'ın yazıp yönettiği film için oyun dedikoduları 2006 yılında yayılmıştı. Daha sonra haber alınamayan oyun hakkında bugün bir açıklama yapan Gearbox patronu Randy Pitchford, Gamespot'a yaptığı açıklamada şunları söyledi ;
 
"Özet olarak şu an için hiçbir ilerleme kaydedemedik. Bu harika filmin oyununu yapmak isteyen tutkulu oyun yapımcıları var ve bizde bunun yapıldığını görmek istiyoruz. Bizim bu projeye girmemiz ise imkansız gözüküyor çünkü şu an hiç zamanımız yok ve bu da bu proje için çok sınırlayıcı bir faktör."
 
Borderlands ile şu an oldukça yoğun bir dönem geçiren Gearbox'un açıklamalarından sonra bu projeye bir talip çıkacak mı bekleyip göreceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler