Haftaya Çok İlginç Bir 3DS Duyurusu Var

3DS ile ilgili çok ilginç açıklamalar neler olabilir?
17.01.2013 10:31 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun taşınabilir oyun konsolu 3DS gerçekten de harika satış rakamlarına ulaştı. Bunda rakip konsol Playstation Vita'ya oranla oyun kütüphanesinin daha geniş ve farklı olmasının avantajı çok büyük. Şimdi 3DS için yeni bir duyuru daha yolda gibi.
 
     Kısa bir süre önce Pokemon X & Y'yi duyuran Nintendo'nun sürprizinin etkisi hala geçmemişken, IGN editörü Rich George, 3DS ile ilgili çok ilginç açıklamaların önümüzdeki hafta veya daha sonrasında yapılacağını söyledi.
 
    Bu oyun hakkında net bilgiler vermeyen editörün sözlerine bakacak olursak, bu ilginç açıklamaların Batıılı geliştiricilerden gelecek gibi görünüyor. Bu yeni bir oyun duyurusu mu, yoksa donanımsal bir duyuru mu olacak göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler