Half-Life Modu Cry of Fear Çıktı

Cry of Fear'da 4 kişilik co-op senaryo bile var.
28.02.2012 12:33 Gökhan Yılmaz

 
     Yaklaşık dört yıl önce bağımsız bir grup yapımcı Team Psykskallar ismini verdikleri yeni bir stüdyo ile Half-Life modu geliştirmeye başlamıştı. Orijinal Half-Life (Evet ilk oyuna) geliştirilen Cry of Fear isimli bu mod sonunda bitti ve yayınlandı.
 
     Klasik hayatta kalma temalı korku türünü FPS türüyle birleştiren Cry of Fear, karanlık dar koridorları olan ve bulmaca çözmeye çalışırken hayatta kalmak için uğraşacağınız bir yapım olarak öne çıkıyor. Ayrıca sahip olduğunuz Resident Evil tarzındaki Inventory sistemi herşeyi çantaya atmanıza engel olacak ve eşyaları birleştirmenize imkan tanıyacak.
 
     Uzun süren geliştirme evresinin ardından sonunda çıkan Cry of Fear'ı kendi sitesinden indirebilirsiniz. Modu Half-Life'ın Steam olmayan versiyonuna da kurabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler