Half-Life Serisine Hayran Yapımı Devam Oyunu!

18.02.2016 13:21 Tunahan Safdır


     Half-Life 3'ü bekleye duralım, bir yerlerde birileri Half-Life serisinin hikayesine devam ettirmeye kararlı. Uzun zamandır sessizliğini koruyan seri için bugüne kadar pek çok hayran yapımı video, mod ve oyunla karşılaştık. Onlardan biri daha Steam üzerinde yerini aldı: Prospekt!
 
     Half-Life: Opposing Force'un hikayesini devam ettirecek olan Prospekt, Richard Seabrook tarafından geliştiriliyor. Adrian Shephard isimli bir Amerikan askerinin Vortigauntlar tarafından Nova Prospekt'e teleport edilmesi ve Combine askerlerine karşı savaşta onlara yardım etmesiyle başından geçenleri konu alan mod standalone yani Half-Life 2'den bağımsız olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
     Steam üzerinde 18 TL'lik fiyatıyla oyuncuları bekleyen Prospekt'in duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler