Half-Life ve Portal'ın Filmi Onaylandı!

14.03.2016 12:48 Tunahan Safdır

    
     Bugüne kadar pek çok önemli yapıma imza atan ve son olarak Star Wars: The Force Awakens'ın yönetmen koltuğunda bulunan J.J. Abrams, Half-Life ve Portal filmlerinin yazılmaya başlandığını duyurdu!
 
     2013 yılında yaptığı açıklamayla oyun ve film projeleri için Gabe Newell ile birlikte çalışacaklarını duyuran J.J. Abrams aradan geçen uzun sürenin ardından yeni bir duyuruyla karşımıza çıktı.
 
     Buna göre Half-Life ve Portal filmlerinin senaryoları yazılmaya ve şekillendirilmeye başlandı. Her iki film içinde geliştirilme aşamasında olduğu ve iki hikaye üzerine de yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten J.J. Abrams, bunun haricinde şimdilik hayranları heyecanlandıracak bir detayın bulunmadığını belirtti.
 
     J.J. Abrams'ın yaptıkları ortada. Açıklamalara bakarak, filmlerle seriye olan ilgiyi tekrar arttırdıktan sonra yıllardır beklenen oyunu da görebilir miyiz dersiniz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 4 Saat önce Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 7 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 8 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Yarı Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler