Half-Life'a Harika Bir Tanıtım Videosu

Videonun sonunda çıkan bu logonun duvar kağıdına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
29.05.2011 21:41 Gökhan Yılmaz

 
     1998 yılında başlayan Half-Life efsanesi oyun tarihinin en büyük yapı taşlarından biri olmuştur. İkinci oyunuyla da FPS oyunlarının standartlarını belirleyen serinin, son yapımı için ne yazık ki Valve'den en ufak bir bilgi kırıntısı bile duyamıyoruz. Valve'in kaliteli işler yaptığından kuşkumuz yok fakat sabırsızlığımıza yenik düşmemek için bu seriyi düşünmemeye çalışıyoruz.
 
     Neyse ki oyunun hayranları kendi ellerinden geldiğince bizlere yeni şeyler sunabilmek için çabalıyor. Hayran filmleri, eski oyunların tekrar yapımları derken klasik Half-Life için yeni bir tanıtım videosu hazırlandı.
 
     James Benson tarafından 6 haftada yapılan bu video, oyuncunun aklındakilerin sadece %20'sini içeriyor. Geri kalan şeyleri bazı kısıtlamalar nedeniyle gerçekleştirememiş ama yine de ortaya harika bir tanıtım videosu çıkmış. Videodaki animasyonların, yeni iskelet modellerinin ve kostümlerin hepsi Benson'a ait. Kaplamalar açısından pek bir yenilik olmasa da orijinal Half-Life'ı bu yeni animasyonlarla oynamayı çok isteriz.
 
    Videodaki Logonun Duvar Kağıdı
 
     Half-Life'ın yeni animasyonlara sahip fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (Video sizi gerek sesleri, gerek görüntüleri ile yıllarca geriye götürebilir).






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 32 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler