Half Life 2: Episode 3'ün Çıkış Tarihi Listelendi

15.03.2013 01:08 Samet Konuksal


    Söylentilerle birlikte yaşamına devam eden Half Life 2: Episode 3(veya Half Life 3)'ten uzun süreden beri haber alamıyorduk. Bugün internette dolanmaya başlayan çıkış tarihi listesinde yeni Half Life oyununa da yer verildi.
 
    GameStop mağazalarından alınan çıkış tarihi listesinde Half Life 2: Episode 3'ün yanı sıra Fifa 14, CoD 2013, Dragon Age 3: Inquisition, Destiny gibi oyunlara da yer verilmiş. Fakat listedeki sorun şu ki, bu tip duyurusu bile yapılmamış oyunlara aynı tarihler verilmiş. Örneğin FIFA 14 ile CoD 2013'te tarih olarak 31 Aralık'ı, Half Life 2: Episode 3 ve Dragon Age 3: Inquisition'da da 30 Haziran tarihini görüyoruz.
 
    Daha önceki olaylardan aldığımız dersleri de göz önünde bulundurursak, aslında bu tip durumlarda oyunun listede yer alan tarihe kadar çıkacağı vurgulanıyor. Yani GameStop, Half Life 2: Episode 3'ün 30 Haziran tarihine kadar, FIFA 14'ün ise 31 Aralık'a kadar piyasada olacağının haberini almış olabilir. Ne dersiniz, inanalım mı?
 
 GameStop'tan alınan belgenin fotoğrafına aşağıdan bakabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler