Half Life 2 : Episode 3 Nerede Kaldı?

31.12.2009 16:53 Ersin Kılıç

 
Kimi oyunlar vardır, sektörde öncülük ederek yeni bir dönemin başlamasını sağlar. Bu tür oyunları sayın dediğimizde şüphesiz her on oyuncudan dokuzunun aklına Half Life serisi de gelecektir.
 
Sektörde öncülük eden oyunlardn biri olan Half Life serisi uzun bekleyişler sonrasında ikinci oyunu ile de beklentileri karşılamayı başarmıştı. İkinci oyunun peşinden üçüncü oyun yerine yeni bölümlerin duyurusunu yapan Valve birer sene aralık ile Half Life 2 : Episode 1 ve Episode 2'yi oyunseverlere sundu. 
 
Peki serinin merakla beklenen yeni halkası Episode 3 nerede kaldı?
 
Konu ile ilgili bir haber yapan Newgamenetwork sitesi oyunun muhtemel gecikme nedenlerini paylaşmış. Bu maddelerde öne çıkan sebepler ise Left 4 Dead gibi diğer Valve oyunları, Episode 3'ün geliştirme sürecinin çok daha uzun sürmüş olabileceği, başka bir Orange Box sürümü veya serinin yeni halkasının çıkış tarihi olarak ilerleyen bir mali dönem seçilmiş olabileceği gibi tahminler yürütülmüş.
 
Sebep ne olursa olsun Valve'den hala bir açıklama bekleyen serinin fanatikleri şimdiye kadar sadece bir kaç adet konsept tasarımı ile idare etmek zorunda kaldılar. Episode 2 üzerinden 2 yılı aşkın bir süre geçmiş iken Episode 3'ün akibetinin hala belli olmaması ise seriye olan güveni bir nebze de olsun sarsmış durumda.
 
Bakalım 2010 yılı içerisinde Half Life 2 : Episode 3 ile ilgili herhangi bir açıklamaya şahit olacak mıyız?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 146 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler