Half Life 2'nin Aktörü Öldü

25.03.2010 12:05 Ersin Kılıç


 
     Üçüncü bölümünü beklemekten harap olduğumuz Half Life 2'den üzücü bir haber geldi. Oyunda Dr. Wallace Breen karakterine hayat veren aktör hayatını kaybetti.
 
     "The Greatest American Hero" ve "Everybody Loves Raymond" dizilerinde de boy gösteren Robert Culp, 79 yaşında, Los Angeles'te öldü. Dr.Wallace Breen karakterinden kısaca bahsedecek olur isek ;
 
     Black Mesa'nın yöneticiliğini yapan Wallace, Combine'lerin dünyaya saldırısından sonra, Combineler ile yapılan ve insanlığın tam teslimiyetini içeren anlaşmaya da imza atmıştır. Combine'lere olan yakınlığından dolayı insanlığın yöneticisi olan ve iki ırk arasındaki barışı sağlayıp, insanlığı kurtardığını düşünen Wallace, City 17'de ofisini kurmuştur. Sık sık yayınlarıyla da karşımıza çıkan karakter, serinin önemli karakterlerinden birisidir.
 
     Belki biraz acımasız olacak ama umarız Half Life serisinin yeni oyununu beklerken başka ölüm haberleri ile de karşılaşmayız. Çünkü gidişata bakılırsa oyundan daha uzun bir süre haber alamayacağız gibi gözüküyor.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler