"Half Life 3 ve Dragon Age 3 Hatayla Oldu"

Gün yüzüne çıktığında beklemesi daha zor olacak!
14.08.2012 15:32 Gökhan Yılmaz

 
      Gamescom tarafından hazırlanmış olan PDF listesinde etkinlik kapsamında duyurulacak oyunların bir listesi bulunuyordu ve Half Life 3 ile Dragon Age 3'ün de isimleri bulunuyordu. Ortaya çıkan bu resmi dosyadan sonra herkes resmi açıklamaların peşine düştü. Organizatörler bunun bir hata olduğunu söyledi.
 
      Henüz duyurulmamış olan bu oyunlar (Özellikle Half Life 3) duyurulacak mı duyurulmayacak mı henüz belli bir kesinlik yok ama en kısa süre içerisinde biz de sizin gibi net bir sonuç bekliyoruz. Belki de sürpriz mahvolmasın diye yalanlanmıştır.
 
      İlgili listeye buradan ulaşabilirsiniz.
 
      Son Dakika: Valve Pazarlama Şefi Doug Lombardi, Valve'in Gamescom'da oyunlarla ilgili herhangi bir sunumununun veya duyurusunun olmayacağını açıkladı. Organizasyonda sadece Steam ekibi bulunacak ve o da yapımcılarla temas kurmak için.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler