Half Life 3'ün Neden Duyurulmadığı Ortaya Çıktı!

01.04.2013 19:13 Ersin Kılıç


     Merak etmeyin, klasik bir şekilde konuya "Half Life 3"ten girip olayı 1 Nisan'a bağlamayacağız. Zaten yıllardır oyun basınını takip eden oyun severler bu duyuruya da pek kulak asmayacaktır. Çünkü sektör için adeta "1 Nisan ne ise yeni Half Life duyurusu da o" kıvamına gelindi. Yani her sene 1 Nisan şakaları arasında Half Life 3'ü kesinlikle görüyoruz. Tabi bu klasik gidişata rağmen hala bu duyuru şakasını laikiyle yapan siteler de bulunuyor.
 
     Yayınladıkları farklı video ve içerikler ile oyun sektörüne eğlenceli bir açıdan bakmayı başaran Dorkly sitesi ise, 1 Nisan ve Half Life 3 duyurusu hakkında gene başarılı bir işe imza atmış. Bakın Gabe Newell, Half Life 3'ü neden şimdiye kadar duyurmamış.. :)
  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler