Half Life Hayranları Gabe Newell'a "Küsüyor"

09.03.2012 16:58 Samet Konuksal


 
     Reddit, 4Chan gibi kaynakları takip edenlerin bileceği üzere Gabe Newell, her ne kadar hayranlarının isteklerini pek göz önüne alan isim olmasa da, maillerini sıklıkla kontrol eden ve geri dönüş yapan bir yönetici. Bunu bilen Half Life hayranları da, Gabe Newell'a geçici bir küsme kararı aldı.
 
     Her ne kadar pek ciddi bir durum olmasa da Half Life hayranları, yollanılan maillerle birlikte Gabe Newell'ın saygınlığının arttırıldığını düşünüyor. Bunun üstüne başlatılan etkinliğe katılan kullanıcılar, bugünden itibaren bir hafta süreyle Gabe Newell'la olan iletişimini kesiyor.
 
     Episode 3'ü beklerken bıkkınlık yaşayan Half Life hayranları, daha önce de bazı protestolarla gündeme gelmişti. Ne dersiniz, bu sefer Gabe Newell'ın dikkati bu taraflara çevrilir mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler